Cursus Nederlandse Gebarentaal voor Algemeen Belangstellenden 1
Twee keer per jaar geef ik in Zutphen een cursus Nederlandse Gebarentaal voor beginners. In deze bijzondere talencursus leer je geen losse gebarentaal maar de échte gebarentaal, met al het moois wat daarbij komt kijken. Daag jezelf uit en waan je in de schoonheid van deze visuele taal. Na 12 lessen kan jij in gebarentaal een kort gesprek voeren. Binnenkort komt er nieuwe data online voor 2023. Klik hier alvast voor meer informatie of hier om als eerste vrijblijvend de nieuwe data in je mailbox te ontvangen.

Cursus Nederlandse Gebarentaal voor Algemeen Belangstellenden 2
Heb jij de eerste cursus al afgerond? Dan heb je kennis kunnen maken met deze prachtige, visuele taal. Om nog meer vaardigheden te krijgen is een tweede cursus een aanrader. Je leert nog meer gebaren in diverse (nieuwe) thema’s en we breiden je vaardigheden op grammaticaal gebied uit. Klik hier voor meer informatie, data en aanmelding.

Cursus, training of workshop Nederlandse Gebarentaal op maat
Werk je in de kinderopvang, de zorg of het onderwijs en heb je te maken met een doof kind, leerling of cliënt? Heb je een dove collega? Of wil je een team de kans geven om zich te verdiepen in de Nederlandse Gebarentaal zodat ze het in hun werk kunnen gebruiken?

Er zijn veel redenen om de Nederlandse Gebarentaal te leren. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Ik ben ervaren in het maken van workshops, cursussen en trainingen op maat en denk graag met je mee. Wat is de aanloop? Wat is het doel? Hoeveel mensen doen er mee en op welke dag en tijd komt dit het beste uit? Maar ook, welk budget is beschikbaar? Door een cursus op maat leer je alleen de dingen die voor de situatie van belang zijn.

Mail naar info@loeswillink.nl voor meer informatie zodat ik, na een (telefonisch) gesprek, vrijblijvend een offerte voor je kan opstellen.

Workshop Nederlandse Gebarentaal voor Kinderen
Kinderen vinden het vaak erg leuk om een nieuwe taal te leren. Zeker wanneer dit anders is dan ze kennen. Ik vind het tijdens een workshop belangrijk om aan te sluiten bij hun belevingswereld en vanuit daar uit te nodigen om te communiceren zonder stem. Ik doe het graag op festivals, maar ben ook in te huren voor andere situaties zoals kinderfeestjes of evenementen.
Wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend informatie op via het contactformulier.